d

Néhány mondat magamról, és a céljaimról...

2007-ben kezdtem a vállalkozásomat azzal a céllal, hogy a háztartásokban előforduló használati eszközök, készülékek: gázkészülékek, kombi cirkók, átfolyós gáz vízmelegítők, elektromos forróvíz tárolók, villanybojlerek, csaptelepek javítását, szervizelését elvégezzem illetve működőképessé, és biztonságossá tegyem.

Illetve a Megrendelőim igényeinek megfelelően a lakás átalakításokat, a lakásfelújításokat, és az új vízvezeték, fűtés gépészeti kialakításokat elvégezzem.
Jelenleg öt szakmával, és egy Gázkészülék Szerelő Mestervizsgával rendelkezem. Ezek a szakmák elengedhetetlenek a Vállalkozás sikeres működéséhez. Elsősorban Vízvezeték és csatornaszerelő, Központi fűtés, és csőhálózat szerelő, Ipari és lakossági gázkészülék szerelés, Vas és fémszerkezet lakatos, végül, de nem utolsó sorban Klíma, és Szellőző berendezés szerelő, Gipszkarton szerkezet építő szakképesítésekkel rendelkezem. A fölsorolt tevékenységeket a sikeresen elvégzett munkák, és az elégedett megrendelőim, illetve a munkáimmal kapcsolatos fotók igazolják.

Fő tevékenységeim: vízszerelés, fűtésszerelés, gázkészülék szerelés, duguláselhárítás, csatornaszerelés.

A vízvezeték és fűtésszereléssel kapcsolatos rendszerek, és a szerelvényeinek a szerelését, javítását, illetve az esetenkénti cseréjüket vállalom és végzem. Ezek közül néhányat megemlítek: csaptelep, mosdókagyló, kád, WC csésze, WC tartály, zuhanyzó, mosogatógépek, mosógépek szerelése, konyhai mosogató, víz és szennyvízoldali bekötése, villany és gázbojlerek karbantartása, szerelése. Vízóraszerelés és vízóra csere, terveztetéssel és engedélyeztetéssel. Lefolyó rendszerek szerelése, meghibásodásuk esetén a javítása vagy a cserje. Szennyvíz csövek dugulás elhárítása profi géppel.
A radiátorok, radiátorszelepek, indirekt tárolók, osztógyűjtők, padlófűtések, falfűtések javítását, vízkőmentesítését, a fűtésrendszer(ek) átmosását vegyszeres eljárással. Radiátor cseréjét, szerelését, légtelenítését vállalom és végzem.
A gázkészülékek éves illetve időszakos átvizsgálását, tűzhelyek, konvektorok, átfolyós vízmelegítők, kazánok, cirkók, kombi cirkók, direkt fűtő forróvíztárolók szerelését, karbantartását, vállalom és végzem.

Köszönöm, hogy meglátogatott!

Copyright © Az oldalt szerkeszti: Varga Miklós Minden jog fönntartva!