Varga Lakásszerviz - Vízóra szerelés és Vízóra csere

A Vízóra hitelesítése 8 év után lejár!

Vállalom a magán, és a céges lakások mellékvízmérő kialakítását.

vízóra szerelés Budapesten. vízóra csere Budapesten

Elromlott a vízóra?, Szereltetni szeretne új vízórát?, Lejárt a hitelesítési idő a vízórákról?
Vízóra szerelés terveztetéssel, teljes kivitelezéssel, Meó átvétel nélkül, amit a Vízművek végezhet.
A Vízművekben az engedélyeztetéssel.
Az egyedi kialakításoknál előzetes felmérés alapján.

A Vízóra szerelés menete

A helyszínen műszaki lehetőségek figyelembe vételével történik a mellékvízmérő kiépítésének a lehetősége, téglaépítésű lakásokban, és egyes panel építményekben egyaránt.

Vízóra szerelés kivitelezése:

 • A megbeszélt időpontban a helyszínen a szerelést elvégzem, és a nyomtatványok, kitöltésében segítek, a kivitelezés alapján elkészíttetem a tervrajzot, a tervezőmmel.

 • A kitöltött, és a Közös képviselővel aláíratott nyomtatványt elküldik az általam megadott címre.

 • A nyomtatványt, és a terveket beadom a Vízműveknek, ezzel a bejegyzés megtörténik.

 • A kész beiktatott papírokat a Fővárosi VízMűvek visszapostázza önnek a bejelentési számlával együtt.

 • Ezt követően ön felveszi a kapcsolatot a Fővárosi Vízművekkel, és időpontot kér a MEO időpontjának leegyeztetése érdekében.

 • A plombálás után a vízóra ügyintézés befejeződött.

 • Felhívom szíves figyelmét, hogy a vízóra a felszerelés napjától mér, a Díjbeszedő vállalat visszamenőleg elszámolja azt.

A munkálatok tartalmazzák az elzáró szerelvényt, a vízórát és a visszacsatlakozáshoz szükséges idomokat.
A vízóra szereléseket: csempeszelepes, falon kívüli, falba süllyesztett, csaptelep mögé, csaptelepre szerelhető kivitelezéssel végzem. Helyreállítási munkákkal téglaépületekben: vakolat, és burkolat helyreállítással.
Vízóraszerelés ügyintézéssel, amely tartalmazza a "Mellékmérős díjmegosztási szerződés", és az "Igénybejelentő mellékmérő szerelési terv jóváhagyásához" nevezetű okmányokat, a számlát (nélküle nincs garancia), és a garancia jegyet. Meó átvétel nélkül, amit a Fővárosi Vízművek Zrt. végezhet.


Fontos felhívás!


vízora-szerelés és vízóra csere Budapesten

Amennyiben a WC öblítése schell, vagy egyéb márkanévvel ellátott nyomógombos szeleppel van megoldva, akkor, csak, és kizárólag nedvesen futó vízórát, vagy egy mérettel nagyobb, azaz 3/4”-os szárazon futó vízórát szabad beépíteni a fogyasztó elé.
Mivel a 1/2”-os szárazon futó vízóra nem tudja pontosan mérni az átáramlott víz mennyiségét, a schell szelep nagy áteresztő képessége miatt.
A szerelés szempontjából akkor kell figyelembe venni ha, a vízmérő, és a schell szelep közötti távolság kevesebb mint 2 méter.


DÍJAK »»»»

Az újonnan beszerelésre, és kicserélésre kerülő vízórák típusai:

 • B Meters vízóra: nedvesen futó, és szárazon futó kivitelben.

 • Zenner vízóra: nedvesen futó, és szárazon futó.

 • Idrotech csempeszelepes vízóra.

 • Maddalena vízóra: nedvesen futó, szárazon futó, illetve Anti magnetikus kivitelben.


A Vízóra csere menete

 • 1. A megbeszélt időpontban a helyszínen a szerelést elvégzem, a leszerelt, és az újonnan fölszerelt a Vízművek által hitelesített vízóra, mellékvízmérők számát, és a m3 állását rögzítem, az általam hitelesen lebélyegzett, aláírt 3 példányos cserejegyzőkönyvben.

 • 2. A Tulajdonos által aláírt, és a Közös képviselővel aláíratott nyomtatványt a plombálás után, Tulajdonos példánya a megrendelőnél, a Díjbeszedő példányát a Meós kolléga továbbítja a Díjbeszedő részére, a Vízművek példányát pedig, személyesen, vagy postai úton eljuttatja a Fővárosi Vízművek részére az ügyfél.

 • 3. A plombálás és a Díjbeszedőnek átadott aláírt papírok után, és a Vízművekhez eljuttatott papírok után a vízóra ügyintézés befejeződött.

Vízóra csere ügyintézéssel, amely tartalmazza a cserejegyzőkönyvet, és a számlát (nélküle nincs garancia), és a garancia jegyet. Meó átvétel nélkül, amit a Fővárosi Vízművek Zrt. végezhet.


A MŰSZAKI ÁTVÉTELRŐL:

A szakszerűségi vizsgálattal egybekötött műszaki átvétel lakásonként: 8.852.-Ft (bruttó).

RÉSZLETEK: »»»»

A plombálást végző cég: Fővárosi Vízművek Zrt.

A vízóra szereléseket és a vízóra cseréket vállalom

Vízszerelő, vízóra szerelő, vízóra csere feladatokat vállalok, Budapest egész területén:
Budapest I.kerület Várkerület, II.Rózsadomb, III.Óbuda-Békásmegyer, IV.kerület Újpest; Budapest; V.kerület Lipótváros, VI.Terézváros; VII.Erzsébetváros, VIII.Józsefváros; Budapest: IX.kerület, Ferencváros, X.kőbánya, XI. Újbuda, XII.Hegyvidék; Budapest; XIII.kerület, Angyalföld, Budapest, XIV.Zugló. Budapest, XV.kerület, Rákospalota, XVI.Mátyásföld, XVII.Rákoskeresztúr, XVIII.kerület, Pestszentlőrinc, Pestimre; XIX.kerület, Kispest, Budapest: XX.Pesterzsébet, XXI.Csepel, XXII.Budafok, Tétény; XXIII.Soroksár,
A vízóra szereléssel és a vízóra cserékkel kapcsolatos megrendeléseket a megadott elérhetőségeimen jelezhetik felém.
Vízszerelő, fűtésszerlő, gázkészülék szerelő és gázkészülék csere feladatokat vállalok, Budapest egész területén:
Budapest 1. kerület Várkerület, 2. Rózsadomb, 3. Óbuda-Békásmegyer, 4. kerület Újpest; Budapest; 5. kerület Lipótváros, 6. Terézváros; 7. Erzsébetváros, 8. Józsefváros; Budapest: 9. kerület, Ferencváros, 10. kőbánya, 11. Újbuda, 12. Hegyvidék; Budapest; 13. kerület, Angyalföld, Budapest, 14. Zugló. Budapest, 15. kerület, Rákospalota, 16. Mátyásföld, 17. Rákoskeresztúr, 18. kerület, Pestszentlőrinc, Pestimre; 19. kerület, Kispest, Budapest: 20. Pesterzsébet, 21. Csepel, 22. Budafok, Tétény; 23. Soroksár,

Köszönöm, hogy meglátogatott!

Copyright © Az oldalt szerkeszti: Varga Miklós Minden jog fönntartva!